Segt

hemma nu efter 6 timmars bilåkande, helgen har vart skit enligt mej själv! aldrig rivit så många hinder, knäpp hest och en kratta till ryttare gör inte saken bättre.
fredag: 4 fel
lördag: 12fel
söndag: final 4fel, 6a

men jag älskar han ändå!

its gonna be we together forever

nu har han lite tävlingsvila i några veckor...
nästa blir nog derbyt i gamleby.

see u!


Ebba Eriksson

kolla in hennes blogg! värt att läsa...

http://eebbaeriksson.blogg.se


14 år

Jag heter Ebba Eriksson och lever mitt liv i utkanten av Emmaboda tillsammans med min mamma och hästarna såklart. Eget stall och rid bana. Följ min framgång i min blogg, som bara blir större och större för varje dag som går.

Intressen

hästar

Jag gillar

killar, hästar

Jag ogillar

chips



hon är bara för fin^


Top 4

1. finns inget skönare att ha på fötterna/benen än dessa übersköna Pioneerstövlarna


2. Tretorn Falsterbo, super snygga men på mej blir dom gärna lite pösiga vid vristen, det suger!


3. Alex's Boots super läckra och sitter som en smäck då dom är sydda efter mina ben ;)


4. Tretorn Advance, anväder dom sällan.





My horses

Trestena Antidote
*2000
e: Molstabergs Sandstorm  u: Calamity Jane
Äg: Amanda Eriksson

Då jag är för lång för mit lilla barn så är hon hos Ebba som rider och tävlar henne till försäljning. Finns en intresserad familj så snart är hon väl såld. Sorgligt men sant, fast den lilla tjejen kommer ha så himla kul med lilla Annie så, det är faktiskt inte så sorgligt. :)

Melanie
*1996
e: Fredriksbergs Dizney  u: Tingeling
Äg: Amanda Eriksson

Melanie höll inte för det jag ville ha henne till så hon blev triangelmärkt och det var meningen att Lina Eneberg skulle ha henne under sommaren men Melle trampade hennes mamma på foten så hon fick hoppa på kryckor. Dom kunde då inte ha henne kvar så nu är hon hos Emy Fransson (ebbas syster) så hon rider henne lite och dom ha lite skoj osv. Ska väl ta föl på henne nästa år eller nått får se hur det blir.

Tequila Sunrise
*1994
e: Pascal  u: Dianita
Äg: Amanda Eriksson

Tequila fick med ålderns rätt pansionera sig pga hon ville inte mer och jag ville gå över på storhäst. Hon är nu betäckt och dräktig så hon går på bete nere i byn med mammas fölmärrar och ettåringar. Livet är som i himmelen när hon får springa runt där och passa fölisarna :) Så det är meningen att hon ska få föl nu lite oså.

Tymon
*2005
e: Tyson 2  u: Hemira
Äg: Amanda Eriksson

Finns inte så mycke tid för lillen just nu men det är meningen att han ska tävla på när jag har nån ledig helg :)
han får bo kvar här iallafall. Dessutom är det Luckys bästa vän.

Lacona
*2005
e: Orlando  u: Lukona
Äg: Amanda Eriksson

Hanna Evestål har henne och försöka uppfostra henne någorlunda bra... Får se hur det slutar, just nu är hon hemma på semester.

Mymlan
*1993 ?
e: ?  u: ?
Äg: Amanda Eriksson

Vår allas egen lilla Gårdshäst. Bor du i Pukaberg och inte känner till Mymlan då kan du lika gärna flytta här ifrån...

Lucky One
*1999
e: Lucky Light  u: Stany
Äg: Amanda Eriksson & Nybro Transport AB

Hela bloggen kretsar kring honom så det finns inte så mycke att säga som ni inte redan vet. :)


Stallet

Nu så är allt på sin plats efter städningen så nu kan ni få kika in litegrann i min vardag som just är här:

*ingång/halva stallet

*andra halvan+garage

*dörr1

*dörr2





*luckes box

*kaninen och hennes box

*inte alla rosetter men nästan :)

*spolspilta/hall

*sadelkammare

*för mycke grejer

*brist på schabrak

*snyggingbild på mej men bjuder nått enormt ;')

Hej igen :D

hejsan,carina här igen!
tänkte ber er om er hjälp..har lite beslutångest dehära med stövlar,då jag ska köpa ett par nya.
vilka hade ni valt av dessa? har du någon av stövlarna själv,isf är dom sköna/håller bra osv?
Vacker ridstövel The Rose från De Niro BootRidstövel Falsterbo GT Tretorn

/Carina

4fel

Kalasfin på framridningen och framhoppningen. Fin på ettan rev tvåan 5-6-7 SKIT och resten ok. Orkar inte skriva några jätte romaner men ska snart tillbaka till hotellet. Hörs!

Huset

Tänkte visa er runt lite. Jag bor som sagt i ett hus typ mitt ute i skogen i en liten by som heter Pukaberg där det ligger typ 7 andra hus. Och aa detta är mitt hem..

framsidan*

sidan*

baksidan*

granne*

 

stallet kommer i eftermiddag

 


Kärt barn har många namn...



Bilder






*nya boxgardinen, tjusig tjusig tycker jag :D

Veckans blogg?

kom på det att ni som anmält er till det ska länka i ett inlägg med bilden osv att ni är medd och länk till min blogg ni som anmäler er efter ska givetvis också göra det!



Scandic Winn

haha finns ju internet och grejer på hotellet hade jag helt klart glömt bort och jag tog ju med datorn då det blir EXTRA mycke uppdatering dessa dagar och det gillas väl bara antar jag. :)
Stannade en sväng på Charlis på vägen upp SÅKLART :D hehe.. Köpte en boxgardin som jag tänk på väldigt länge men som inte blivit av. Tog 6 timmar ikluvise stoppet i jönköping. Framme i hammarö/tävlingsplatsen 20 över 3 så packade ur alla grejer och luttis fick gå runt en sväng och kika litegrann.
Utmärkte sig det första han gjorde med att lägga sej ner i boxen och rulla och stönade som en lite gris medans hel boxen höll på att rivas när han grisade runt där inne och alla garva åt han ;) heheh knas!

Åkte direkt till hotellet sen och nu sitter jag här och gör typ inget. Ska byta om och åka tillbaka dit igen när tävlingen är slut och rida honom lite i paddocken. Typ 30 min eller så. Blir väl att gå ut och äta eller nått senare ikväll..

Kommer lite bilder ikväll på boxen och hans lilla hörna där han nu ska bo i några dagar. (sux-boxar vilket innebär enorm hetta :S )


Outfit






Uppdaterar från mobilen när jag ridit.


Veckans blogg?


utser vinnaren när jag kommit hem!?


Ändrade planer

har blivit lite ändrade planer. åker inte föns imon och rider alltså ingen uppvärmningsklass utan går rakt in i kval 1 på fredag. blir bäst så!


Bett?

Just nu rider jag på ett 3delat bett i markarbetet och det funkar bra. Jag tycker att man ska kunna rida hästen i rätt form och under arbete på ett så skonsamtt sätt som möjligt. Ser ofta en massa som rider på pelham, pessoa, graman, gummisnodd osv för att få hästen att kröka på nacken det är inte direkt de alltihop handlar om. Utan få hästen att arbeta under sig så kommer formen som ett brev på posten.
Dock är graman och snodd ett hjälpmedel om man inte riktigt klarar av att rida ihop hela hästen till ett paket. Men starka bett bara för att man inte "orkar" rida sin häst dressyr och markarbete.. då är det enklare att ta ett bett så den kröker på nacken hela tiden och springer med bakbenen en kilometer efter.

I hoppningen kan jag tycka att det är helt okej att bettsla upp sin häst då vissa blir mycket hetare och piggare för att det är kul att rida på hinder osv. Jag rider ju nu på ett tredelat och tycker det har funkat bra fram tills nu när det blir lite större hinder och större ytor som på en stor gräsbana behöver man ju mer tempo och då blir Luttis lite stark men i söndags funkade det bra fast då var det lite mindre transportsträckor så han kom aldrig upp i det tempot.
Men jag funderar på att testa ett LITE skarpare bett så att han liksom är med mig hela tiden utan en dragkamp mellan varje hinder.
Ansie kommer ju på tisdag så hon skulle ta med lite olika bett som vi skulle prova. Eftersom han har gått nu 3 dagar och ska gå 4 så ska jag bara rida lite markarbete för henne.
Efter det ska han bara få lulla runt lite här hemma och får lite vila ifrån tävling. Det kan han behöva!! :)


Gästblogg by carina'tuffing'svensson

tralalalala,carina här!
igentligen har jag ingen anning vad jag ska skriva om men kan börja med att säga lycka till,till amanda i helgen. hade ju varit as ballt att se henne i GLOBEN lixom,hihi! tänkte köra ett inlägg vad jag tyckte om magic brush,inlägget är kopierat från min blogg,men tycker samma sak än. släng gärna in en komentar vad ni tycker,så får amanda läsa dom sen ;)

för det första blev jag väldigt chockad över hur håra dom var,liksom som piggborstar och tyckte det inte var någon speciell skillnad på borstarna (ben,hov,kropp) utan dom såg likadana ut och verkar funka precis likadant. dock är det tydligen inte skillnad på dom tre borstarna utan mer så man kan ha en till varje.. fattar inte varför alls?


jag är inte den som bryr sig mest om borstar men dom måste dock fungera bra,när jag borstade med magic brush på nellans halsen,njöt hon verkligen! haha. dom tog även bort damm bra vilket är ett + och när jag borstade på kellys rumpa så kom fram skit som satt längre ''in i pälsen'' som jag kunde borsta bort med en vanlig borstes sen. så där ett + till. ännu ett plus är att torkat svett var enkelt att borsta bort med magic brush.

vad tycker ni om magic brush? värda sina pengar?
om jag hade vetat innan hur dom var tror jag inte jag hade köpt dom,då jag kunnat lägga dom pengarna på något annat. men jag var verkligen tvungen att testa och lina & jag delade ju så blev väldigt billigt delvis. säger som Genne ''skulle varit en till man&svans ist för hovar'' lixom HOVAR? haha.

/ Carina

Amanda & Lucky Udden 120

Amanda Eriksson & Lucky One 120 Ridklubben Udden


Spara & publicera

nu har jag publicerat 2 inlägg varje dag så ni kommer inte bli helt utråkade ;) se till att kommentera med er nu!!

kan lova att tre av alla innehåller era önskemål...

ni kommenterar, jag levererar!

BADA

Efter jag ridit fick han gå in och äta lite sen skulle han bada så att han är fin tills vi ska åka ju :)






han blev så fin då;*

Dressyr

red typ 40 min i paddocken. tyckte det var onödigt att rida längre när han va så fin. gjorde massa serpentiner och volter, avsaktningar och igångsättningar. skänkelvikning och skolor. Han va jätte fin. Va bara mest lösgörande nu efter tre dagars tävling och 4 härnest. :) Imon ska vi åka bil i 7 timmar så han får gå ut i hagen en stund innan vi åker sen rider jag honom där när vi kommit fram. Bara lite så att han får lirka loss lite efter att ha åkt så länge. :)

har fixar 1 hela 10 stycken tidsinställda som ni förhoppningsvis kommer att njuta av. :) och fler blir det. lite gästbloggning osv. :) tycker nästan synd om mej själv för att jag missar att följa min egen blogg ;) hahahah...

Ska komma upp en ny header så snart melle har tid att göra en för hon jobbar ju ochså nu :) hah på SUBWAY, vilket ställe :D


ha de fint!

Förslag?!

GE FÖRSLAG PÅ VAD NI VILL SE FÖR TIDSINSTÄLLDA INLÄGG NÄR JAG INTE ÄR HEMMA?????'

grr

vaknade 9 av att pappa körde med trimmen utanför.. drog täcket och kudden över huvudet och somnade om i en kvart... sen höll det på så tills han slutade OCH JAG VAKNADE AV ATT HAN GICK UPP FÖR TRAPPEN. ska strypa han sen så det är lugnt ;) mohahaha!


ska fixa en massa tidsinställda inlägg då jag inte kommer att ta med mej datorn till karlstad, så att det kommer vara någorlunda bra update...
Carina har lovat att gästblogga imon och på torsdag. :)

men dagen består mest av packning och ridning. dressyrpass på en timme i paddocken när hettan har lagt sej! (':

hörs


powerwalk

yes, vart ute och powerwalkat lite mer än en halvmil med mamma nu dock var hon 200m efter hela rundan men men, det är smällar man får ta. :) haha
kvällsfodrat och duschat så nu kan man sova när man vill. fast inte än på några timmar är man trött med ändå.

har packat nästan allt i utrustningsväg nu men det är ju mycket mer utöver de som ska med så de får jag fixa imon :)
ska ha tag på några gästbloggare då uppdateringen kommer suga...


i can't belive it's true....


vaken

Nu e jag vaken:P hehe somnade runt halv 12 och vaknade kvart över tolv så 12 timmar och 45 min är ganska ok :Dhehe
dagen består väl mest av att rida luttis en sväng i skogen och packa upp allt från helgen... så tråkigt o packa :s

loveu bby!


ny måste jag ha tag i minst 4 st som kan gästblogga medans jag är i karlstad på riksm. så vill du gästblogga bara kommentera så löser vi det ;)

ni kommenterar, jag levererar


Top 10

1. Equiline, ganska nytt i mina ägor. Men är riktiggt nöjd med det och det är fett snyggt+ att jag vinner alltid när jag har det ;)


2. Anna Scarpati. Också det är väldigt nytt och det sticker ut lite finns inte så många med ett sådant.


3. Equiline. In my heart är equiline de bästa märket på schabrak! :)


4. John Whitaker. Matchar min outfit som har sin grund i guld.


5. Equipe. Stilrent och snyggt. Och luttisen passar super i det! skisnyggt helt enkelt.


6. Anna Scarpati. Bara älskar kvaliteén på dom. Och så har de ju guligt passpoal så det är snyggt till mitt guliga


7. John Whitaket. Gillar det skarpt men det blir lite för mycke ibland


8. Lamicell. Tycker det ser lite tråkigt ut men ändå snyggt på nått vis :)


9. Dyón! Åh vad jag älskar det!! Finns inte ord för att.


10. John Whitaker. Riktigt snyggt men det finns inte i så många färger.



har 7 000 000 schabrak och alla är ju såklart fina. Köper ju inte direkt fula för de pengar jag lägger ut på de.. :) men dessa är miina absoluta favoriter. Har säkert glömt några men same shit! :)




Bilder på kungen



















haha nu är det slut på sura miner över hindrerna och dra bak skänkeln över hindret!!!!!!!!!!!! SKÄRPNING NU! detta var absolut sista gången i promise!


men riktigt tjusiga bilder utöver det :D

För jävla bra!

han är för säker min älskling, nolla i grunden i 130 och ett ner i omhoppningen som låg på 135/140.
tagga tusan inför 4dagars meeting i hammarö. "Globenkval" :D

köpte 2bilder på bby idag som va jättefina, dock vart min min på den ena kattastrof :O måste se lite glad ut när jag rider nu till nästa gång.  :)
kommer lite bilder senare


Bilder från västervik




fffiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ANMÄLT

NÅN SOM ANMÄLT MIN BLOGG. TROR DET ÄR DÄRFÖR HEADERN INTE SYNS! men det kommer snart en ny., MED MYCKE FINARE BILDER ÄN DOM FÖRRA KAN JAG LOVA!!!!!!!!!!!!!!

är det inte bättre att säga till mig personligen så jag kan byta ut bilderna då än att anmäla bloggen eller?  höööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm

ARG!!!!


kval 2-check! final nästa :D

Underbart fin häst hade jag i dagens 125 lite stark men en felfri runda och en andra plats. Har funderingar på att bättsla upp honom... Inne går det bra ute går det mindre bra ;) hehe drar lite och då får jag sätta tillbaka han och då har vi för dåligt tempo. Ska kolla runt lite på vad för bett jag ska sätta i munnen på honom. INTE PELHAM iaf.

funderar på detta! :)

nån som vet varti pris dom ligger?


ladda inför 130debuten imon då.. tagga tagga'


mobilblogg!

Påväg till udden idag igen och jag hoppar en 125. men ska dit o kolla på ebbut och min lilla annie. (källa på henne om hon rider för illa;) mohaha! Har liten hästskötare med idag mä, ebba nilsson! :) hihi hon når väl inte ens upp till magen;) haha jo men ändå. Personligfotograf idag med o de är väldigt asumeee! jessica elofsson. Orka inte blogga så mycke för de är sjukt seeegt.. Men vi hörs senare!:) kyss

kval 1- check!

hoppade en klass en 120 vilket var kval 1 till stora rundan. imon äre kval 2 i 125 och på söndag final i 130.

kändes super idag iallafall och det slutade med en fjärdeplats. lite B... om jag får sä det själv! ;) sattsar ju alltid på vinst men man kan ju inte vinna varje gång och det är nästa helg han ska va som finast och i topptrim!

kan verka som att han får gå ganska mycket nu efter som kan går tre dagar nu och ska gå fyra dagar nästa helg men dock är det bara en klass om dagen och jag idiotrider inte utan sparar lite på honom. + att han ska vila lite från tävlandet nu efter karlstad.

Träffade på bodil (mikaelas mamma) och malin (emmies mamma). dom hade bokat biljetter till globen nu när jag skulle kvala ;P för goooa aså! men fasen vad tufft om jag lyckas att kvala. om inte så har vi en nödlösning som har ganska stor chans.. är med i agria nordic cup där man samlar poäng för varje placering och ligger just nu 2a och det är dom 2 med mäst poäng som går till globen. men det är ju poängsamling ända till 1oktober eller nått så det är ju låååång tid kvar. Men fasen vad tufft om det går bra i Karlstad och går vidare till självaste GLOBEN! DEN DRÖMMEN ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANN! :D



kommer bilder från helgen senare när dom lagt upp dom på hemsidan...

Håller tummarna!

hoppas att ni alla hållet tummarna för mig idag på superhelgen. hoppar en klass, ett kval i 120.
kommer massa bilder efter helgen sen för det är många där o fotar.

om ni ska dit kan ni ju säga hej! och gärna fota lite..


beställt

beställde två grejer i falsterbo som borde kommer om nån vecka eller två.. Kan du gissa va det är? :)



Outfit- SUPERHELGEN





vaken

yes, nu är jag vaken efter 12 timmar sömn som var väldigt väl behövligt kan man väl säga. så hiiiimla skönt! :)
denna dagen består mest bara av packning upp och ner. Ska packa ut allt i stallet för det ät ny målat så allt ligger inne i sadelkammaren så det går inte att ta sig in dit ;)
Ah sen packa upp allt från lägret och packa allt till superhelgen. sen tror jag inte att de va nått mer o packa...

Sen blir det en sväng ut i skogen med älsklingen och sen  avsluta lite i paddocken (:

har lite bilder på stallet, huset osv som kommer upp när jag har fixat och donat allt ute.

see you!

*smakprov

Stockholm Trophy, riksmästerskap

Riksmästerskapet i hoppning går i Karlstad nästa helg. Dom 10 bästa i Småland är startberättigade i varje höjd 1.10 1.20 & 1.30. Dom två bästa i varje höjd i riksm. går vidare till GLOBEN! Nu har dom öppnat anmälan så vem som helst får anmäla pga för lite starter. Jag är anmäld och vi åker på onsdag i nästa vecka då isåfall. Hoppar 1.20 clearround på torsdag. Sen kval 1 i 1.20 på fredag och kval 2 på lördag. Och sen finaler på söndag.

wheeeeeeeeeeii! :D

tänk om jag går vidare! fan va tufft om jag får rida i GLOBEN!!!



Bilder från konfan








I'm back to the cityyyyyyyy!

ja de va ju lite imponerande att ni verkligen kunde kommentera började fundera där ett tag om ni va stumma eller inte men det är ni som bestämmer och jag som levererar!!

så, är hemma från konfalägret nu och det är jäääävligt skönt. Inte fått svära på hela 12 dagar ;O that's true! så nu rullar det ju på som vanligt med mina älskade svärord! *hehe*
hade en uppvisning sista dagen och de va typ laghoppning. Hoppade muren nu som lite fuskträning inför super helgen! Mitt lag som bestod av mej matilda, evylyn och ebba vann ju såklart ;))
Och har kommit på att jag verkligen behöver köpa mej en kamra så jag kan fota min lilla bejbi lite mer. Skulle ju köpa melles kamra men den tog hon ju med sig hem! ;o illa!!!!!

men jag har fortfarande funderingar på att lägga ner om ni inte skärper er! vill ni läsa då får ni också kommentera!


NI KOMMENTERAR, JAG LEVERERAR!

*saknaden är stor!

STOPP!

SISTA INLÄGGET PÅ BLOGGEN NU!! ORKAR INTE MED SKITER INGEN SOM KOMMENTERAR ÄVEN ATT JAG HAR SJUKT MÅNG LÄSARE OCH DE SUGER ATT NI INTE KAN ANSTRÄNGA ER ATT KOMMENTERA LITE... SÅ NU ÄR DET ÖVER OM NI INTE KAN SKRAPA IHOP TILL 20 ELLER FLER OM VAD NI VILL SE HÄR PÅ BLOGGEN!!!!!!

GOODBYE MY LOOVER!


powerwalk

vart ute och powerwalka en timme med evylyn och sofia nu najs najs! :)
bloggtorka nu! orkar bara inte+ att internet laggar!

gästblogga?

nån mer som kan tänka sej att gästblogga??? :D


Segern är vår!

mamma kom vid halv 9 och hämtade mej, tog typ nån timme eller två till västervik. Väl framme tog vi ut och besiktade. Toppen! Ställde in han igen.
Satt och kollade lite på när ponnysarna hoppade sen tog vi ut. Han va jätte laddad och speedad så han dansade runt där när mamma skulle gå med han. hehe!
Red fram lite sen gick jag banan. Det såg bra ut! Hoppade fram och sen in på banan. Han va sketa fin, nollade och gick upp i ledningen och de höll. duktig baby! :)
Fick en blombukett på prisutdelningen och i ärvarvet prasslade ju plasten så han fick damp så höll typ på o ramla av ;p heheh men satt kvar. Hade vart pinsamt annars!





Gästbloggare #2

hej alla!

fick frågan om jag ville gästblogga här när hon är på den där konfaskiten,så får väl göra henne glad nu och skriva ihop detta ;) jag känner amanda ganska väl faktiskt,när vi var mindre eller rätta sagt för några årsen var vi välidigt ofta men nu inte så ofta. men vi ses på tävlingar,träningar och såklart i skolan ;)

Jag heter Carina Svensson och är född 97 och är alltså 14 iår och börjar 8an i höst på Madesjöskolan. jag bor i en håla utanför nybro som kallas örsjö, och här hemma har jag mina tre ponnysar som jag kan berätta lite om.

 

min c-ponny med namn Käxgöls Petronella som kallas Nellan, född 93 och har en enorm vilja men är väldig härlig ponny som man aldrig kan bli sur på då hon alltid slänger in sin sötaste blick i sånna lägen ;). haft henne här hemma sen 7 år tillbacka och nu börjar slutet närma sig tyvärr. men hon är världens goaste ponny ever ♥

jag har en d-ponny som jag delar lite med min syster (även hennes förra ponny) snackar så klart om Celtic Magic som kallas Kelly, hon är född 90 och är en fuxponny på mankhöjden 144,0. super härlig ponny som älskar fälttävlan som jag även tävlar henne i nu. ridit henne endast iår men målet för iår är hoppa p90 innan årets slut.

och sist men inte minst, min underbara tävlingskamrat,min bästavän♥ zac pratar jag om som är en mörkbrun maxad d-ponny som jag satsar med inom hoppningen, nu har vi nått ett av årets mål förra helgen som var att kvala till MSVB då vi lyckades fixa sista nollan i LA. årets högsta mål är att även starta MSVB. annars är zac en superfin ponny som är helt magisk.

har även en egen blogg med min kära granne lina,http://ryttareochhast.blogg.se/ (klicka) . där skriver vi om det mesta i hästvärlden,ridpass,bilder,utrustning,outfits osv osv. kolla gära in :)

Outfit

helgens outfits är bestämda och nerpackade!



Knoppar eller inte?

Imon är det tävling i västervik 120 125, måste packa iordning alla grejer här ikväll som ska med och så har jag ett litet probelm..
Ska jag knoppa eller inte?
Han är alltid jättefin i knoppar men när jag är hemma så flätar mamma och jag rullar dom. Men nu är ju inte mammi här så ska jag göra dom själv eller skita i det??
haha stort problem..





Öland

vart på ölands djurpark hela dagen. väldigt najs med elin och matilda :)
kollade på alla djuren och åkte karuseller and so on. red iallafall Lucke när vi kom hem, skrittade en runda i skogen lite lätt i 40 minuter. han va fin!

imon är det sovmorgon till halv nio och det är mycke för oss som gått upp halv 8 varje dag. men imon är det iallafall fullt upp, knoppa polle, rida, och fixa allt till tävlingen i västervik på fredag:) taggad nu!!

orka inte blogga så mycke mer. kommer upp en gästbloggare snart.


Gästbloggare #1

Tja alla Amandas läsare!

Jag heter Ebba Eriksson och är 14år och bor i Locketorp lite utanför Emmaboda. Jag har en D-Ponny och 2 st C-Ponnisar för tillfället. C-Ponnisarna är inte min någon utav dom. Den ena är 'Annie' Amandas ponny alltså. Och den Andra 'Simon' är en försäljares så jag rider honom åt henne. Fick hem honom igår så ska bli lite spännande att se vad han kommer att gå. Han är väldigt speciell. Med Annie har jag startat 2 tävlingar än så länge och nollade vår första LA. Snacka om dutti flicka.

Jag kommer nu att driva Amandas blogg i några dagar framöver såklart kommer Amanda också blogga lite imellan åt, när hon har tid osv. Och något roligt att skriva om. Men jag finns här också!

För ni som inte vet så driver jag också en blogg och finns på http://eebbaeriksson.blogg.se
Ha det bra så hörs vi senare eller imorgon!


Min D-Ponny och jag




Annie och jag



Simon



Jag







Sagan om Lucky One



Vi letade häst i slutet av förra året då jag va lång på mina ponnysar! Vi sa till Nisse Munk att han skulle kolla med Ansie om hon hade någon. Vi bad också Lasse kolla runt lite efter nått intressant för han visste ju vad jga ville ha oså.
Efter några dagar kom det ett sms från Ansie där det stog : Hejsan! Vad roligt att ni ska skaffa häst. Jag har några stycken som kan vara intressanta. Hör av er om ni vill ha mer info om dom.
Mamma svarade ju att vi gärna ville ha mer info och sen mailade ansie vad dom hette så mamma kollade upp dom. Det va 6st och 4 av dom verkade jätteintressanta. Så vi bestämde oss för att åka ner till Skurup i Skåne där Ansie håller till, och provrida dessa hästar. Tänkte när vi ändå åker dit så kan vi ju prova alla för man måste ju rida många olika liksom.

Först byggde vi lite hinder osv innan den första hästen kom in. Den hade gått 145 och nolla i 140. Den va verkligen skiiiiiiiiiiit fin. Pälsen blänkte och manen var knoppad och allt var liksom bara perfekt trodde vi... Det var en tjej som visade den lite först innan jag satte upp. Den såg fin ut i rörelserna osv. Hoppade bra och va liksom en sån häst som jag ville ha. Sen red jag. Var typ första gången jag red storhäst (förutom dom på ridskolan men det räknas inte). Det gick bra, red lite på marken och gjorde skänkelvikningar avsaktningar och igångsättningar. Det kändes bra! Sen började vi hoppa på ett litet kryss. Han va fin, pigg och framåt. Hoppade i alla lägen stort om det passade och la in ett till om det va nödvändigt. Jätte schysst häst verkligen. Avslutade med att hoppa en bana som innehöll ett räcke med linje till ett till räcke, en oxer en kombination med linje till ett räcke. Banan låt kanske på 120 elle nått. Hästen tog egena insiativ och jag bara hängde på. Den hästen va vi verkligen intresserade av.

Nästa här då. Den hade gått Breeders som 3åring och startat 120. Va en som såg jättefin ut och den va en av dom som vi var intresserade av från början. Det va en tjej som visade den lite med. Den hoppade fint när hon red den men den såg lite liten ut men jag satte upp och det kändes fetttttttttt bra! Hade fin låg form och gick bra under sig. Men den kunde ju även gå i lite mer kompakt och högre form. Lätt att visa vägen och vi började även med den att hoppa ett kryss. Den bjöd verkligen på hinder och kändes sketa fin. Hoppade banan några gånger på lite störra höjder och det flöt på. Den va vi också väldigt intresserade av.

Nästa häst va en fux som en gubbe visade. Som hade gått 130 felfritt. Den hade ingen man för den hade dom rakat av... Hädsten var jättefin, lite het och på hela tiden. Gubben var lite lustig. Pratade stup i kvarten osv. Den hoppade jätte fint när gubben inte la den fel eller red som en riktig kratta! Sen satte jag upp och det kändes stort med en så het häst men som ändå va lite robust och högrest med nacken. Den va lite stark men va ändå ganska lätt att kontrollera och reglera. Skänkelvikningar öppa sluta klapp på halsen och massa mer:) Hoppade fram lite och det kändes nästan som att rida en ponny i ett stort format men ändå på ett annat sätt. Den hoppade som en katt och va lätt och smidig. Hoppade samma bana på typ 115. den kändes lite farlig att hoppa för den hoppade i ALLA lägen även om den kom helt tokigt så den kraschade lite oså ;s Vi frågade varför dom rakat av manen och de var för att gubben inte orkade knoppa och så såg den så skabbig ut!!? asså hallå..


Sen hade gubben en till med sig.Den hade bara gått 110 men den va lite grön så den hade inte vart riden så länge.  En skimmel som va jätttttttttttttttttttttttttttttttttttttefin att rida. Hoppade stort och luftigt och va som en ängel. Men den va lite för ung. Om man skulle köpt två så va denna ett måste. men den va lite för ung. 6år..
Gubben red den först då och de gick väl bra. Jag tyckte att det gick bra för mej iallafall. Hoppade samma bnana som med dom andra pollarna. Den va lite nervig så jag klappade på den när den va duktig oså som är normalt att göra. Sen efter ett tag sa gubben. Du får inte klappa så mycket han blir för kaxig då.. Jag bah hahhaha okej! :) men denna häster var också jävligt fin. Mene gubben va lite skum!

Sen kom det en tjej med sin häst som hon igentligen inte ville sälja men hon behövde pengar så till rätt ryttare var den till salu. En bruning som gått 130. Den var jättefin på marken och såg inte så självgående ut men ändå pigg liksom. Den hoppade fint. Hon vågade inte rida så mycket framåt men den hoppade men behövde lite mer tryck i galoppen. Sen satte jag upp och den va fin att rida inte så komplicerad men man behövde ändå en hel del ben att trycka på med. Jag hoppade fram på krysset och försökte få fram honom lite och jag tycket själv personligen att jag lyckades bra. Hoppade banan två ggr sen en linje med räcke och kombination som låg på typ 130. Han va skit fin! kom fel in på räcket så la en volt och kom igen. Då small det till och han bara flög över hela rasket med en hel del marginal. Jääävligt fin häst detdär! Mamma blev riktigt kär.

Sen var det den sista. Det var en tjej som skulle sälja sin häst för att hon skulle flytta utomlads och plugga. Det var en liten lite häst på 158cm. Alldeles för liten men red ändå. Hon börja med att trava och galoppera runt lite där och den såg inte ren ut... Hoppade fint och va verkligen som en ponny. Jag red sen då och den kändes nästan mindre än Tequila. Det var en import från Irland så den såg inte så fin ut. (gillar inte importer) Men den hoppade bra och den hade startat 140. Det hade vart en häst för Ebba! :)

Jag har ju skrivit att alla har varit jätte intressanta men det är ju inte så konstigt för Ansie har ju så många kontakter och hon tar ju liksom inte fram nån skit!!!!

1a hästen: Lucky One
2a hästen: Hidalgo
3e hästen: Fuego
4e hästen: Robinson Crouse
5e hästen: Kalle
6e hästen: Henkie

Vi var mest intresserade av den första hästen Lucky One så vi bestämde oss för att åka och provrida igen och då skulle Lasse följa med och kolla.
Vi åkte tidigt på morgonen och va där runt 11 tiden på fm. Red ett dressyrpass då och hästen kändes som en drömhäst!! Men det kunde jag ju inte inse att den kanske skulle kunna bli min, För det var ju inte säkert att den skulle gå igenom besiktning och vad nu alla tankar sa just då. Det gick super med passet iallafall.
Vi åkte och åt lite och till nån hästaffär där i närheten och köpte massa grejer för hur eller hur skulle vi ju köpa häst.
Sen på em kom lasse och då hoppade vi lite. Det kändes sjukt mycke bättre än förra gången vi hoppade och denna gången hoppade vi lite andra linjer på raka spår. Slutade med att hoppa runt 130 och hästen bara flyger!! Fatta denna känslan!!!!!!!!!!


åkte hem och tänkte på saken.
Ringde ägaren till han dagen efter och planerade besiktning och affär. Blev typ 5 dagar efter och det var väldigt nervöst. Mamma tog med sig Lotta ner till skåne och besiktingen och jag är i skolan och sitter med mobilen och väntar på att mamma ska smsa hur det går...
Typ 3 timmar senare kommer det ett sms : Böjprov och röntgen ok! Han är din.

Fatta hur jävla lycklig jag blev!
första dagen hemma.

och nu efter 5 månader... v


händer bara en gång i livet att man lär känna en sådan häst!! <3333




welcome

statistiken stiger och det innebär fler läsare! välkomna och hoppas ni gillar min blogg! :)

Mitt namn är Amanda Eriksson som många säkert redan vet. Jag är 15 år och bor på en liten gård utanför nybro som ligger utanför kalmar som ligger i småland osv. :) hehe. Jag har just nu en häst som heter Lucky One som jag tävlat upp till 120 med. Ska hoppa 130 nästa helg och siktar VÄDLIGT högt. har som plan att rida junior sm nästa år och tävla utomlands och andra större tävlingar.
För er som inte känner mej så väl skulle jag beskriva mej själv som tävlingsmänninska, envis, skämtsam, och målinriktad! Gillar att skojja och ha kul. Vill du veta nått mer om mej så äre bara att fråga eller mejla mej på: [email protected]


Markarbete

red markarbete med plutte idag.
Lite lydnad och han va jättefin. På slutet tävlade vi om vem som kunde ha minst och mest galoppsprång mellan två "hinder" på ca 40 cm. Och självklart vann luckis och jag båda ;) 3st som minst och hela 13st som mest. Han stog nästan på stället och galopperade ;) dukti pojk!

har ett par gästbloggare nu. Det kommer upp inom kort :)

glöm inte kommentera om du vill hör sagan om lucky one klicka HÄR :)


Sagan om Lucky One?

är det nån som vill höra hur det gick tillväga när vi köpte min lilla kung?! :)

kommentera då!

minst 5 kommentarer och det kommer upp här på bloggen!




Equline


Måste bara skryta lite om equline! De måste vara de bästa märket som finns asså. Jag har nog 4-5 st schabrak och dom är så sjukt bra och framförallt snygga. De andas bra och de blir inte så svettiga och blir dom det så torkar dom fort. Tänkte köpa ännu ett i Falsterbo men blev lite snål där på slutet men dom är verkligen prisvärda.




hehe

varmt ute idag och vi har lite konfaläsning nu på fm. Sen vid tre tiden blir det lite markarbete med plutten för bella...
Just nu ligger han ute i hagen och sover. so cute!
snart är det middag så då ska vi väl äta lite sen blire ingen bloggning föns ikväll när jag ridit oså! :)

bild från i höstats på mikus! :) ^^

Hoppning

hoppade med bby för bella.. han gick fint och slutade med att hoppa en liten bana på drygt 120. Känns bra inför helgens tävling i västervik :)
blir ett dressyr pass imon.



weeiii

nu har elin och jag vilar middag och elin sitter ute och rider dolly nu, jag funderar på att gå ut och ta in knuttisen som är ute i sin gigantiskt stora hagen. Men den duger iallafall :'))
ska hoppa vid 5 så han lär få stå inne och käka lite innan dess så jag mockar väl lite i hans hage under tiden... so fun!

han e så fin:*

är helt asume nu när internet funkar.

skriver kanske lite mer sen om det funkar efter att jag har ridit! (':


shue!

har typ ingen täcking här i huset där vi bor. men jag har fixat en gästbloggare så de kommer väl snart hoppas jag.
jag mår iallafall fint och vi har det skoj. Luckis mår också bra och jag red en sväng här i uddens skogar igår :P trodde jag skulle rida vilse men icke :D
idag ska vi hoppa för bella trorja vid halv 5 eller nått...
Elins ponny Dolly trampade mej på foten igår så det är helt lila/blå :'( aaaajjjjjjjjjjjjjj!

Melle ska åka hem imorgon har jag hört så hej då på dej! ses nästa sommar eller i vinter eller nått..
hoppas mamma köpte hennes kamra till mej (A)

jag ska ju tävla i västervik på fredag så mamma kommer och hämtar mej då. ska gå en 120 och en 125. hejja luttis! Nån mer som ska dit.
sen ska jag ju tillbaka hit igen... Ja det var ju lite kortfattat om vad som hänt här oså. Kommer slänga in ett inlägg så fort mitt mobila bredband funkar, det vill lixom bara inte ibland.

men ha de fint!



panik!

hinner inte blogga! måste ha en gästbloggare!! nuuuuuuuu.
kvittar om ni känner mej eller inte! måste bara får den att rulla på!


på plats

nu är allt på sin plats,
började med att jag skulle pumpa däcket på cykeln och släppte ut all luft istället :P sen passade inte pumpen i dendär saken :) så har ingen luft i däcket nu, hehe!

dressyrpass med luttis imon. blir inte så långa inlägg här nu. Ska fixa en gästbloggare!


nuså

nu är allt klart tror jag och det är 27 grader ute och det blev ingen ridning pga hettan.
packat in 12 höbakar i transporten va lite lagom svett efter det.
melle simon oscar och jag ska iväg och bada nu sen blir det snabbt hem och fixa luckis sen bär det av mot udden! :)

datorn hänger ju med så det blir någorlunda bra update här iallafall annars ber jag väl nån anna blogga lite.

tschûss!


Tequila Sunrise <3 Favorit Ask

nu är mika dräktig med favorit ask iallafall, hon va och kollades idag.





update

vaknade runt halv 10 av att melle satt och pratade i telefon vilket hon gör fortfarande.
lär väl äta nå frukost nu sen packa det allra sista tills vi ska åka ikväll. Jag ska rida Lutten med innan vi ska åka och den lilla stackaren tror väl han ska flytta nu )):
men jag hoppas iaf att vi kommer ha det rolig.

har inget mer att säga nu för stunden!



sista natten mä gänget

haha detta blir då sista natten med gängen innan jag dra till udden och konfa i 12 dagar :'D

har vart på erk och byggt banan till eriksmåla ponny cup, jag byggde inte utan spikade ihop alla trasiga infångare. Kände mig grymt duktig hehe.
Red en sväng i skogen och lite i paddocken med luddis :) melle hände med på p och oscar körde tymon och lilla tindra låg i vagnen och sov så nästan hela familjen var med. myys på de (a'
Men hästen min gick riktigt bra hade lite små damp ute men på banan vart han fin.

ska kasta mej in i duschen nu och sen packa klart det sista sen blir det ett till avsnitt av paradise hotel:)




Diss



jag stör mej så på folk när man kommer till en tävlingsplats och så lastar man ut hästen och den har fullt med spån i både manen och svansen osv. Man borstar hästen innan man åker hemmifrån och gör den fin oså. För den kan ju knappast spånat ner sig på vägen till tävlingen. När man är på tävling ska väl hästen se lite vårdad ut eller???????

vissa har även pissgula svansar som är helt ner kletade och endel har lera över hela kroppen, Jag rekomenderar att duscha hästen lite eller vad tycker du!?!




Outfit

nya outfiten! :D ska invigas den 15e i västervik hade jag tänkt! :D

gillar den skarpt!


Beställt! :D

sa ju tidigare i ett inlägg att jag beställde två saker i falsterbo,
den som gissar rätt får en länk i ett inlägg och en gästbloggning. (Ta chansen att få fler läsare till din egen blogg)

Finns ett undantag: Carina Svensson, Ebba Eriksson & Melinda Eriksson får INTE gissa!
hehe för dom vet ju'


Ja vad är det nu jag har beställt.

OM DU GISSAR RÄTT PÅ ENA SAKEN FÅR DU GÄSTBLOGGA OCH BLIR LÄNKAD MEN OM DU GISSAR RÄTT PÅ BÅDA FÅR DU EN BILDLÄNK I MENYN I EN VECKA+ GÄSTBLOGGA OSV!


Packapackapacka!!

vaknade runt halv 12, och de kan jag säga va riktigt skönt! :D
åt lite frukost sen la jag mej i sängen igen och har nu kollat på två avstnitt av paradise hotel(danmark:') as bra ee de men går bara att se på tv6play.se så det är att rekommendera, de är på avsnitt 28 nu så är lite att kolla ifatt om man har missat. Med det har ju inte jag!!

ska packa klart alla grejer nu till lägret som börjar imon och sträcker sig 12dagar framåt. Kommer förhoppningsvis bli roligt men har inga stora förväntningar ellerså. Lucke ska ju med så det är ju en massa grejor som ska med, utrustning, foder, hinkar osv. Men är nästan klar med alla grejer till bebbeluttis så har bara de andra kvar. Så lär väl gå ut och packa allting klart och bära ut allt i transporten och fixa o dona i den så den är ren. Sen ska jag rida plutten i paddocken.
Mamma kommer hem vid halv 4 och hämtar oss så åker vi upp till erk och ska bygga bana inför helgens tävlingar. Så kommer väl vara hemma ikväll nångång men ska fixa lite tidsinställda inlägg tänkte jag.

Kan också meddela att jag kommer ta med datorn till lägret så bloggen kommer inte att vara helt död iallafall. :)



handlahandlahandla!!!

steg upp halv fem och fixade mej osv, så va vi på ridskolan där bussen stog vid typ tjugo tjugoo över 5 eller nått. Så klev på den och det rullade iväg mot FALSTERBO!!!! :D weeiiii.
sov inte ett skit på dit vägen, rätt drygt men det va massa goa människor där så jag överlevde. När vi väl va framme skulle Ingwor gå och hämta ut alla typ 50 biljetter och det tog ju sin lilla tid, Träffad eberglung medans vi väntade så stog o tjatade lite men honom oså.'Men sen kom vi in efter många om och men, så kollade på hoppningen och de somva kvar av de. Sen kollade vi ponnyhoppningen och efter det va det shopping! gaaahh sved lite i plånboken. nej men köpte inte så överdrivet mycket men beställde lite grejer istället.

köpte bla:


tävlingschabrak från anna scarpati^



trött på allt regnande och blask hit och dit! alla kläder och utrustning blir dyngsurt. Nu har jag iallafall utrustat mig med ett regntäcke och en regnjacka^ :)


ett par super tuna super köna strumpor med nått seriemönster på som va lite tuffa^


animo skjorta(kortärmad)


ett equistroschabrak och luva, blått med grön kant och denna logga på båda sidorna. Skit snyggt va det! hittade ingen bild på det dessvärre.

och beställde två saker!  :) kommer ett inlägg om det imon så håll utkik!

men nu ska jag sova, gonatt<3

ps. saknar min bejbi hela dagen .ds







Tjoofräs!

inte så himla seriöst inlägg som jag och ebbut slängde upp där mitt på dagen! Vi hade ett litet cpryck där så ni får faktiskt ursäkta röran! :)

men nu kommer ett mer seriöst inlägg!
ridningen med <3Lucke gick super, hoppade lite och han kändes fin! Imon får han ju vila och jag är grymt taggasd inför "Falsterboresan" klockan är stäld på halv 5 ohhhhhhh fyfan! :'( Men pengarna är laddade och vi hoppas på fint väder och lyckad shopping ;)
Träffa många goa vänner,

men nu är det läggdags om jag ska orka upp så tidigt! :D

welcome!

statistiken stiger nått enormt och välkommnar väl alla nya läsare som hittat hit! :)

Mitt namn är Amanda Eriksson jag är 15år och bor på en gård som ligger mellan Emmaboda och Nybro. Jag har en ridhäst som heter Lucky One som jag tävlar med i hoppning. Vi satsar på att nå toppen och ha riktigt skoj på vägen.
Hoppas att du gillar min blogg och kommer fortsätta att läsa och kommentera den. Hejsvejs! :)




14:20

vaknade typ halv 12 idag, kollade film (Taken:') med ebbut till halv 2 igårkväll/natt ;) riktigt bra va den!! men ebba somnade ju lite då o då..
Käkade lite frukost och skulle åka o hämta 4-hjulingen hos morfar men då skulle dom åka och plocka svamp med den! som om dom inte har en bil eller?! så får väl hämta den senare för jag är riktigt badsugen nu asså. Har ju inte vart så fint väder på några dagar nu. Får rida luttis ikväll sen när det är lite svalare, och tidig läggdags blire också för imon bär det av till Falsterbo med massa folk. Bussen går halv 6 från eriksmåla rk.

ebba is the shit=ebba är bajs!



måste bara säga att ebba skulle hälsa på kossorna och dom gick mot henne och då sket hon på sej!!!! sprang i 300 och kastade sej upp på stenmuren innan det kom en korv.







bbyyyyy



Regn regn o regn

tänkte rida när jag vaknat med det regnade ju då så avvaktade, men det fortsatte bara regna. Så jag gick ut och red ändå. Red med pelham i paddocken i 50 min och han va riktigt fin. Va bättre än jag trodde de skulle vara :')
Vid 7 kom jessica o jennie med PS så skulle jag hoppa honom lite i paddocken och han va jääääääätte duktig idag. Allt flöt på skitbra och målsättningen är att va med på den lokala hästhoppningen 90cm den 3 september i eriksmåla :) får väl se hur det blir med det men iallafall.

bild från förra gången^




melle oscar och bror är i kalmar och kollar på bio...... själv ska man till lg med tymon o kolla han och tror ebbut kommer dit:) o sover här sen!
loveeee(:love:)


Wooow!

i fredags vid klockan 11 kom en stor lastbil med dessa sötingar! vi har ju gjort nya hagar här hemma och det är så mycke mer än gräs att äta och hästar äter ju bara gräs så det blir massor över, så nu är de dessas tur att rensa upp i hagarna! :) dom är allt lite småtuffa!








fridolf^




luggen tha boss! :D


haha as tuffa är dom! klappade faktiskt dom igår, riktigt stolt!!!!


vaken

vaknade vid 12 typ, fyfasen vas skönt! :'D Ätit lite frukost och ska slänga in bilderna från kamran till datorn nu tänkte jag. så kommer ett litet skämtigt inlägg senare!! Lucky vilade ju i lördags och igår så det blir nog väldigt kul o rida honom idag ((: Får nog bli på pelhamet mins 45 min i paddocken. Rida igenom honom lite riktigt.
Ska packa börja packa lite idag med, ska ju på konfaläger i tolv dagar så är mycke som ska med till både mej och Lucke för han ska ju såklart föl ja med. Det är ett läger inne på Udden som bella och några håller i så vi ska ha nå konfaläsning på fm och rida osv på em :) Tror faktiskt fet kommer bli rätt så kul.
Anledningen till att jag ska börja packa idag är att på onsdag åker vi till falsterbo och på torsdag ska vi bygga bana till Eriksmåla ponny cup! Sen på fredag så ska vi på lägret :)

men iochmed att jag ska va borta i tolv dagar kommer jag inte kunna blogga alls mycket...
Vill du gästblogga? kommentera då, sen skickar du ett mail till mej med din text och bifoga nån bild.
Kontakta mej på:
jag.amandaeriksson@live.com

utan er dessa dagar är bloggen ingenting, tänk på de




glad ponny

det var en glad ponny som kom springande till mej på betet och fick lite godis :)
dukti chey som hade kvar flughuvan på. hihi.

känner mej extremt duktig nu efter hela helgen som coach åt ebba och melle pch bra har det gått, ebba vann ju lan igår :) det är mina supervägar som fungerar så bra :D haha ne men hon red jääääääääääääääävligt bra må jag säga och eros va sketa fin!

helgens absolut finaste b-ponny enligt mej "Munsboro Yellow Sun"


det kuliga inlägget kommer nån annan dag för bilderna ligger på melles kamra och vet inte vart den är.


va ju nån som bad mej stanna hemma när dom skulle åka till nybro och köpa godis!!!!



är lite mer seriös i bloggandet imon.







home again

nu är vi hemma från tingsryd och ska snart ut o rida Lucke:)
har inget speciellt att skriva om , kommer upp en fett skoj inlägg ikväll! så håll utkik :D




A-final

idag blev det a final för hela högen,

ebba nollade i lan med banni och blev 7a,
ebba va fyra med eros i lbn och vann i lan, snyggt gumman!
melle rev två i lbn lite kommunikationsmiss annars va han fin, sen ett snörpligt riv i lan.. där va p skeeeta fin!

carina o zac gick också till a final med en nolla i lan och placering!

kulkul.
blir ju lite dålig uppdatering nu under börjes men på måndag är de fullt igång igen! :)

ha de fint!
ps.Lucky fick vila idag för hom hem halv 10 .ds

update

vart i tingsryd med massa folk på börjes cup hela dagen men är nu hemma.

ebba rev ett med annie i grunden, måste ha mycket mycket mer tryck i galoppen annars va hon fin.

melle rev ett i omh med p red lite för ivrigt..

När vi kom hem red jag plutten en sväng i skogen först och han va pigg och glad, sen red jag en liten stund i paddocken, hoppade en lite oxer som stog framme på 70 cm ;) så skuttade över det 2 ggr.
har ätit god mat nu, och melle och oscar sitter och klipper tindras öron:P tar typ 20 min m´per öra. så dryyyyygt!

blir inte den bästa uppdateringen under helgen då jag inte är hemma! men om det är nån som vill gästblogga så gåre bra!!
nån som vill?

kyss:*


RSS 2.0