Torsås

blev två klasser med tequila idag i torsås lb la, tvåa i första seger i andra.
men hade ett stopp i omh och fyra tidsfel herre jesus! tvåa på de ;O
sen ett stopp i grunden o vann på de! helt sjukt..

sen när vi va på majbrasan smsade sofie svensson o ville jag skulle rida hennes 5åring imon i torsås 1m och 1,20 :) sen bär det av till travet och kolla lite ponnytrav!

du är äldre, större och starkare men fortfarande lika snygg!



snart börjar skolan och ser nästan fram emot det! ;P konstigt nog men så äre!





kalmar

blev en sväng till cheval innan travet och de blev några nya grejer,



beställde de till lucky för de fanns inte hemma i sätt storlek!






gick inge vidare för Trevino på travet, skit dålig mot slutet..

tagga till torsås imon ute med mikus lb la


Steeekar'N

sovmorron idag vilket jag har vareje dag nu men utnyttjade den idag! fett awesome att sova till tio i elva. patrik hade vart o värkat fölmärrarna på morronen så han va kbvar när jag vakna.. hörde bankandet där ute ;p pappa skulle till stan strax efter elva så jag klädde på mig o kastade i mej lite frukost, så hängde på han till stan o nu sitte jag vid mammas dator på jobbet o bloggar lite;) har en massa bilder från tävlingen i söndags så de kommer nog upp här ikväll.
ikväll ska trevino starta på kalmar så det blir en sväng inte till travet senare, men först tänkte jag dra med mamma till cheval och annas! Ska beställa animo ridbyxor av anna för presentkorten om de går! de är så jävla snygga *dreegel*



åhh vad här?









åhh hittade dessa bilder på mammas datoor! va fin hon va:*


hittade en massa på mellus också !




















asså vad jag skratta när jag ser dessa miffo bilderna


lite dött

de är lite dött och nere här på bloggen..

träning idag för sofie gick åt h*lvete kan man ju säga. hon hade asat fram en jävla vattenmatta! ohh yeah we love it.. n00t
de va ju markarbete o jag tänkte rida utan sporrar hon brukar i vanliga fall bara ha lite små hinder oså, de va ioförsej idag med men massa tittigt! aa om jag hade vetat de hade de ju gått 2 grr bättre ;s stannade iaf 40/45 gånger, trodde jag skulle få dam1 på henne men man är ju van så!!!

hinner/orkar inga långa inlägg,  nån/några som vill gästblogga?


VILA I FRID

1992-2011



HA DET FINT DÄR UPPE OCH HÄLSA FANCY O TUSSE! VI ÄLSKAR ER O KOMMER SAKNA ER NÅGOT ENORMT
<3

ebbaeriksson gästbloggar




Tjatja bloggen, somsagt jag kom till Amanda idag vid 1 tiden och då var hon ute och körde Tymon och det verkade gott super kanon bra! vi badade då av honom lite grann när hon kom tillbaka.
Letade ockå upp några flughuvor och satte på Tymon & Lucky och dom blev rätt så fina tycker jag allt, Tymon fick någon riktigt tuff med öron och hela kittet! Lite senare gick vi in och spelade lite kort och amanda vann ju tyvärr hela tiden, jag vann en endaste gång sen tyckte jag inte det var så roligt längre när hon vann hela tiden så då tjurade jag ihop och ville inte spela mer ;)
Tequila och Annie skulle träna för Ann-Sofie Oscarsson ute på gräset i Nybro, så gick ut och broddade dom och gjorde dom fina. Sen drog vi till nybro och de gick skit bra tycker jag med båda två, riktigt fina var dom! :) Ansie sa också till Amanda att Tequila var väldigt fin på marke. Alltid roligt att höra sådant tycker jag.
Efter träningen drog vi såklart till Donken muuums. Och där inne stod halva madesjöskolan. FUUUN! or not

Men nu ska vi kika lite film kanske kommer något inlägg senare eller imorgon. Har det såbra så hörs vi!
kommentera gärna något om vad ni vill Amanda ska blogga om eller nått! bye

En hälsning ifrån Amanda också




SOLAR

solade hela dagen igår kan man säga, när vi plockade ner hagen hade jag bikini och de brännde lite lagom på ryggen! ser lite halvt ut som en neger nu yeeah



idag är det mycke att göra innan de är träning i nybro för Ansie vid halv 6..

  • mocka
  • köra tymon
  • rida lucky
  • fixa mikas broddhål
  • packa
  • äta
älskar att göra "att-göra-lista" <3 känner mej så duktig när jag prickar av de jag gjort sen ;D

träningen för ansie är ute på gräs i nybro idag, första gruppen med annie och andra med kiilus. Ser fram emot o snacka lite med ansie igen. Tråkigt att jag inte kan ha lucky för dedär jävla muggen-.- men om de blir bra senast imon så är han  fit for fight till torsås 1m 0 1.10 i helgen för jag har ju skrittat honom under hela denna proseduren så får hoppas att han är bra redan idag! han va nästan helt ren igår men lite nickig.. heja lucky..



favvo bilden just nu:)


ny hage

idag ska mammsen och jag ta upp alla gamla stolpar i den gamla hagen som är bort till johans.. och nån gång i veckan kommer några med nån maskin och sätter ner nya stolpar.
morfar har ju huggt ner en massa träd så hagen kommer nu att bli skit stor! :D

om luckys mugg blir bra denna veckan ska han troligtvis gå torsås ute i helgen 1m o 1.10 :)



hilma pettersson fotade lite i helgen så kommer troligen upp lite bilder här idag!
o den nya headernÄ? vart har den tagit vägen melindaeriksson?? ;O


Utomhus

första ute tävlingen idag vilket innebär positivt för mina ponnysar!

Tequila: LB ett stopp på ett relaterar avstånd helt klart missförstånd från min sida.. annars skit fin, Peter Henriksson(banbyggaren) stog vid vattenmattan och röt på henne så den hoppade hon faktiskt! dukti chey!
i LAn va hon super duper fin, det var en A:0a (snabbast tid "direkt") hoppade vattenmattan igen. Vann klassen och nu ligger hon på + sidan igen! bästa ponnin :')

Annie: LA A:0a jätte fin och pigg och så. Kom tvåa (: sista slog mig, lite retfullt men hon va skit fin. I MSV surade hon fullständigt ihop. Första hindret va vid utgången mot framridningen så hon nitade på den 5 m innan.. Sen hoppade hon jätte fint 2 3 4 5 men sen stog 6an bredvid 1an igen så då stannar hon i svängen och surar! Lillla råttunge!



kommer massa bilder från tävlingen senare under kvällen eller imon.




Godmorgon

vaknade för en halvtimme sedan så ställde mig i duschen:)
idag ska vi på kalas hos johan o jenny för johan fyller år! GRATTIS "älskade" morbror

tagga inför udden imon första ute tävlingen med annie och kilus!


annie får stå för morgonens bild*


?

besöket på åkrahäll va både + och -

slutade tio i fyra då kom mammsen med kila så körde vi till örsjö o hämtade zac och carina. björne träningen började 6 tror jag:p gick skit bra med mika och hon skötte sej suuper!
red lucky en sväng i paddocken när jag kom hem skrittade mest-.- travade typ 5 varv (...)
:)

skönt med lov nu!
till frissan på onsdag. spännande! :D

har inget att skriva om så blir korta 3 rads inlägg.. nått önskemål om vad jag ska blogga om? frågor m.m som du vill veta? :)


Besök på Åkrahäll

imon är vi taggade inför besök på Åkrahäll..

vi jublar för kalmar ff

jag är mega trött o h tänker nu sova!

nått o tillägga? :P





weeii

min kära vän maria johansson kommer snart att starta en blogg, hon gör nämnligen SKITSNYGG pannband, det går att beställa vilken färg man vill och helt egendesignade.. kostar runt 300 kr/st pga vilken färg på banden man vill ha osv.
Jag har idag beställt ett guld och svart av henne som jag får efter påsklovet!

Jag återkommer med länken till sidan så fort bloggen kommit igång! :)



Seriös

skol dm med lucky gick åt helvete men BÄSTA Madesjöskolan vann ändå.. bara för att vi e så bra!
va i skolan i några timmar på morronen sen vid tolv kom mammsen o hämtade mig.
Va hemma runt halv 3 och då la jag mej på studstmattan och solade i två timmar. Så jävla skönt ska ni veta!
Lina kom och red melle och hon fick rida annie en sväng med för hon vågade ju inte det sist;P asså de kommer inte bli lätt att sälja den lilla råttan sen altså! Hon drog flera varv med henne tills jag ställde mej på spåret o vifftade framför henne. DÅ tvärnitar hon.. LILLA APA!
stackars lilla barn:P

mamma får motionera kila sen för nu blire plugg plugg plugg till engelska provet på onsdag! :)

"tankarna och funderingarna på att sluta rida va inte fullt serriösa men ibland slår det mej att jag har börjat tröttna! får se hur det blir med den saken"




Utvilad

nu är jag tillräckligt utvilad och är tillbaka i bloggvärlden igen.
anledningen till uppehållet och tankarna på att lägga ner lyder såhär: har fått dålig kritit om att jag uppdaterar för sällan o har för nårra inlägg när jag uppdaterar.. Jag är ingen storbloggare som skriver 5-10 inlägg varje dag. Jag har ett liv som jag vill ta tillvara på o göra det bästa av utan att sitta vid datorn hela dagarna. Jag har annat att göra.
Jag säger inte att jag har något emot storbloggaren men jag är inte och vill inte bli nån sådan. Jag nöjer mig men de inläggen jag lägger upp och om jag inte har lust en dag o blogga så skiter jag i det! Jag bloggar för att jag tycker det är kul inte för att jag måste! Om du inte är nöjd med de så behöver du inte läsa min blogg.



Det har hänt en hel del under tiden jag vart borta, konfa, skavsår, tävling, träning, funderingar!

Träning:
Tränade för katta i tisdags med kila och lucky. Tequila gick bra men jag red skitdåligt, hon blev stark osv. Lucky va skit fin. Hoppade bana på typ 1.10 efterson jag skulle tävla i eriksmåla i helgen. Första 1.10 men han där.
Var ganska nöjd när jag åkte där ifrån den dagen.
I onsdags va de dressyr/markarbete med Annie och Lucky. Annie sprang runt o tittade i taket, o jag kände mej skitdålig och får damp när min mamma sitter på läktaren o klagar på de jag gör HELA tiden!! "Bara för att hon är så duktig" Red enskild med Lucky efter o han va strålande fin o red LB:2 inför skold dm:et o han e såååå fin!
I Torsdags va det markarbetsträning för sofie med Tequila o Lucky. I och med skavsåret blev det bara Kila. Hon gick jätte bra och ör super nöjd med min lilla pärla.

Konfirmationsläger:
Fredag till Söndag stog det konfa på schemat med bästa elin oscarsson. Vi hade det så kul o allt va bara bra helt enkelt. Trevligt sällskap o massa roligt folk. Roliga disskutioner m.m Ser fram emot 2 veckors lägret i sommar.. Elin o Jag har väl mest skrattat denna helg o de va välbehövligt kan jag medge.  Måste göras om!

Skavsår:
Red Lucky ut i skogen för typ två veckor sedan med boots fram för han är så stuttsig o så. Så för att han inte skulle trampa sig så använde jag dom. När jag kom hem i stallet så hade han fått ett litet skavsår i karleden ca 2cm i diameter. Så jag smörjde på de med lite salva oså. Sen har jag hållt efter det o smörjt på de osv. Men nu i torsdags kom han in o va jätte halt o helt svullen i hela benet. Så vi gjorde rent de o så. Sen så har han vart halt tills idag.. Så kunde inte tävla i eriksmåla idag :(

Tävling:
Eriksmåla blev ju inställt pga luckys sår. Så jag åkte med lotta o ebba till Kalmar HSK med Tequila ist för att hoppa en LB+5 o en LA. Hon va skit fin på framridningen samt framhoppningen. Men på banan va hon helt död o stoppade ut sig i båda klasserna: Min häst har vi konstaterat är en utomhus häst. Hon hoppar bäst när det är utomhus. Så jag längtar tills utomhussäsongen sätter igång!
Red Lucky idag o han va inte halt. Så imon är vi laddade inför skol dm i dressyr! Hejja:)

Funderingar:
Har fått tankar och funderingar på att jag ska sluta rida. Min mamma klagar på mej 24 timmar om dygnet osv.. Min ponny vill inte hoppa med mig. Jag ska ändå sälja Annie nu snart. Men vart ska jag göra av Lucky. Får väl rida honom tills han inte klarar av högre höjder sen säljs han nog med! Känner verkligen ingen passion av det längre men vill ändå har något att hålla på med! Men jag ändrar mig nog förhoppningsvis. Jag vill rida! Men det känns bara så fel när de vara går neråt! :( HÄSTAR<3

jag får inte lägga av. vad skulle jag göra utan ridningen! jag är ingenting utan den... bara en tom plastpåse typ.



HA DET


BLOGGPAUS

^^

sorry

förlåt för dålig uppdatering men funderar på att ta en bloggpaus!? har inte tid med skiten eller så lägger jag ner de helt!
vad tycker ni, ska jag fortsätta blogga eller sluta?

idag va de träning för katta med lucky o mika. gick sådär med kossan bättre med lucky.. känner mig så dålig när jag rider tequila för hon är så grintantig hela tiden.. :( lina o hennes mamma va hemma o skulle rida melle idag o de hade gått bra men sen skulle hon rida annie åk mej med.. de hade inte gått lika bra, annie hade skrämt henne så hon hade inte vågat rida henne.. lilla råttungen! ;D



matta prov imon hejja!!

if you realy know me


Maria Kehagia

mental coach o positivt tänkande!
maria kehagia va på klubben idag och höll i just dethär. Det är så kul o så intressant. Roligt o lyssna på. Tycker själv att jag är possitiv o fokuserar väldigt lite på de negativa!

(red alla en sväng i skogen innan vi åkte till erk)


i have find you!


Nybro lokal två 1.m

i min familj har vi fullt upp hela tiden och om de finns tid över bokas de in nått där också..
idag stog det nybro lokalhästtävling på schemat o lucky fick gå två 1.m vilket var väldigt töntigt om jag får säga det själv. red annie 1.10 igår en lite sketen c-ponny och idag går en stor häst på 170 cm 1.m ;o kändes bara lite muppigt när jag kom in på framhoppningen och hinderna va så giganstikt "höga"! Gick bra iallafall, ett ner i omhoppningen i första. Han är så lätt o sväng så jag svängde över hindret, ouupps! Felet man alltid gör om!
I andra va det A:1A vilket innebär att de är omhoppning efteråt. Nolla i grunden o nolla i omhoppningen, vann förövrigt men det jag är mest nöjd med är att jag drog in på ett galoppsprång mellan två hinder i omhoppningen som va ett relaterat, red på 5 istället för 6. Fett nöjd är jag med det. Var bara jag som gjorde de:D hihi,

Nästa tävling blir hemma i eriksmåla en 1.m o en 1.10 :) konfaläger nästa helg, kommer bli fett najs med elin, matilda, evelyn o massa mer! awesome. men får åka hem på lördag kvällen eftersom de är tävling då..



Ljungby

Blev sent igår, och internet funkade inte så kunde inte blogga igårkväll. Tur att vi har lilla Annie annars hade jag dött! Annie rev ett i lan igår, tog tillbaka lite för mke o tappa galoppen men hoppar gör hon iaf, dukti chey! Tequila stoppade ut sig på vattenmattan hinder nr 4.. Helt ur fokus! Annie går bara en klass per dag nu när jag är lite stor på henne och så! Tequila debuterade i msv b och surade ihop så stoppade ut sig på tvåan! Hästj*vel!!!!;o Så nu är vi på väg hem, Ska rida,knoppa o rycka manen på Lucky när vi kommer hem. Packa o tagga om till hästtävling i nybro imon! (: 2st 1.m o den ena är A:1A och om inge fattar de så äre omhoppning efterår o 10 cm högre!! Bara han inte hoppa mej ur sadeln så äre lugnt!;) nån mer som ska dit? Filmkamran SKA med imon så kommer nog upp här imon! Ha det!

måste det blåsa så förbannat? ;o

seg dag på ntab idag, tråkigaste dagen i hela mitt liv, näe men hade typ inget o göra.. gick en sväng med helle o fan va det blåste! trodde nästan vi skulle flyga bort både hon och jag! men aah blev en längre dag än de andra med.. lite extra drygt 'hejja' vi åkte hem vid 5 tiden. o direkt till kvantum o handla, måste också va det tråkigaste som finns!!

red annie en sväng i skogen med mamma medans hon körde tottisen! hon har ju damp, stannar när vi ska vända o vägra gå utan bara backa för att hon inte för springa i 300 hem... så jag kicka till henne då backa hon ner i diket!! sen rejssar hon fram typ 4 m sen stannar hon o gör hela denna proseduren en gång till sen är hon snäll! pucko ponni!! :DD
lucky fick gå i paddocken idag med vågade inte rida ut när det blåste så¨in i... fegisvarning på det!

tequila fick hoppa vatten mattan 100 ggr så hon hoppar den imon ;) annars gick hon fint!

men nu ska jag sova!

ha det!

Ljungby Outfit- Trestena Antidote










Markarbete

red alla hestarna i paddocken igår med lite bommar o småhinder, skötte sig fint! o bäst av alla gick nog tequila känns super inför ljungby imon o på lördag! annie va också fin lite ur fokus som vanligt annars ok. Lucky.. ja jag glömde spöt nere i stallet så han sprang runt o såsade lite men idag ska jag komma ihåg det. De går verkligen piss dåligt utan det, behöver inte röra honom med det annars heller, bara jag håller de i handen så går han as bra! (:

la msv med kila o la med annie imon i ljungby, ser fram emot detta! träffa mycke härliga människor med!(A) awesome!




Ljungby- Tequila Sunrise
















Outfit 10 april Lucky One















Cheval ridsport/annas hästshop

blev lite nytt äver idag! :) älskar att shoppa om ingen märkt de ;p


godiiis-annas hästshop


broderade vita ridbyxor- cheval
sporremmar-cheval


lamicell platinum-cheval


johnwhitaker schabrak-annas hästshop


jin stigbyglar jin sporrar-cheval
var bara tvungen att köpa till lucky med :P


riktigt nöjd! :D

hadlade upp 600 kr av mina presentkort på annas o nu har jag 1300:- kvar! :) älskar att handla!!!!!!!!!!!


todayyy(a'

dator/skriva/dator/skriva/dator...

satt vid datorn näst intill hela dagen, skrev in massa nya addresser på alla anställda osv, sen vare nån personaluppgifter lapp som jag skulle pricka av vilka som hade lämnat in o inte! slutade med att 44 st inte lämmnat in så fick skriva ut 44 nya blanketter o sortera in i deras fack i en hylla, o innan jag fattade att det stog i bokstavsordning läste jag på alla om o om igen för att hitta rätt :P IQ? ;o
dehär tog typ hela dagen:)

sen åkte mamma och jag till cheval o annas en sväng och det kommer bilder på de jag köpt senare tror jag! :)


red annie i paddocken när jag kom hem o hon va lite puppig annars fin! rider ju på de vanliga tränsbetter nu ist för hacket! o hon är riktigt fin på de men rider ju med pelham imellanåt också för att få henne  lite mer koncetrerad o inte springa o räkna fåglar! ;p bebban!

lucky fick sig också ett pass på ridbanan o red honom på pelham för jag kände mig så trött o sur så orkade inte med de andra, för allt flyter bara på med de betteT! han va kalas fin i byterna på rakt spår o gjorde lite små volter i galoppen o han sköter sej! ser fram emot nybro på söndag, debuten!

tequila joggade runt lite i paddocken i en halvtimme, blev ett slapp pass pga tränignen igår! :)





hööks

blev en sväng in på hööks på vägen till öland o det blev lite nytt.

Luckys nya vardagsoutfit:



så nu kommer han va super fin i hagen imon ;))
grisa ner sej gör han direkt när han kommer ut men iaf :P



Nybro transport ab-kör för miljön

prao veckan började fint med att skriva ut typ 1500 A4 sidor åt min mamma o nita ihopp två o två, fortsatte med att sortera typ 200 reservnycklar till lastbilarna! hjälpte johan med faktureringpapper o massa grejor! va faktiskt ganska kul o ser fram emot en ny rolig dag på Nybro Transport med alla crazy anställda på kontoret :D

Måndag: 08:30-15:30
Tisdag: 08:30-17:00
Onsdag: 08:00-09:00       12:00-16:30
Torsdag: 08:30-16:30
Fredag: ledig! ljungby, here we come!

rätt awesome om jag frå säga det själv!





vinnare av stora åkeripriser 2010^




mats tortsensson


tränade på öland idag med elitlaget för mats, o de va en ny erfarenhet! :) tyckte han va jätte bra, har hört både bu och bä från många håll om honom men det bästa är att skaffa en egen uppfattning av det hela! det var helt perfekt för tequila idag att få sig en liten genomkörare! jobbade mycket med att hålla på inner o flytta ut osv. man fattar verkligen hur mycket man joxa med händerna när man irl testar att bara rida med inner! de va helt sjukt, fick mig en liten tankeställare. min ponni va super fin lite stissig idag men annars ok. hoppade som en gud, fick hoppa en linje med tre oxrar med 3 galoppsprång emellan på runt 1,15! o jävla va min hest kan hoppa! ;o det är sjukt! han sa det med: vad har ni fått tag på denhär finingen! :) alltid kul o få kritik och hon har ju sån utstrålning!
dukti chey!
är sjukt glad att jag inte tog annie ikväll för hon hade tjurat ihop redan efter tio minuter o ställt sig i ett hörn :P sån är hon ja! han körde rätt hårt på markarbetet men de är ju så viktigt! o de märks ju verkligen skillnad när man värmt upp riktigt o verkligen har dom med sig än när man bara travar runt lite o sen hoppar, sån grym skillnad! rekomenderar han verkligen som tränare! rolig o skämtar mycke men tar det ändå på fullaste allvar(:


träning i grupp

idag var det träning i grupp för lennart och alla grupper var typ 1 timme försenade vråga mej inte varför? 8D
men min heest gick super bra o han skötte sej, och provade ju att rida lite mer med lätt sits som han sa igår o han tyckte de va bra och så men jag gillar inte riktigt den stilen men när man är på träning gör man ju som tränaren säger och sen kan man ju diskutera det efter några ggr o på så sätt komma fram till de bästa. men lucky funkade ju med de men man har ju svårt för att rida hästen när man ska stå i lätt sits hela tiden jag accepterar det på transport sträckor osv men inte i anridning till hinder eller på relaterade avstånd! men jag tyckte iaf att träningen va grym! :)
skärmade fin lucky boy! (a'

hoppade annie lite hemma o på henne testade jag med lite mjukare sits osådär o de gick toppen! :D red men ett vanligt tränsbett idag ist för hackamore o de gick toppen! :)

nu blire stockholm-båstad! :) weii



bananalys

va på "kurs" med lennart linderlöw idag, o de va mycke intressant! han verkade lite snobbig i början men sen va det helt okej!
sen byggde vi bana o gick den o stegade o massa, sen vare bananalys vilket menas med att man redfram själv oså som man gör på tävling o sen in o hoppa banan o kan studerade de oså. sen sa han vad som kunde vart bättre o vilket som va bra ode! han tyckte att jag red lite för starkt med min sits dvs att jag satt ljupt i sadeln o verkligen red hästen! jag skulle åka lite mer ;) asså inte åka men mjukt i sadeln o bara följa med. han va så siper stark med så jag satte mig ju verkligen emot han med! men han va mycke lättare att reglera när allt blev lite mjukare! (:
dukti kille!

och imon äre träning i grupp o vi ska jobba vidare med de vi skulle bli bättre på!
jag tror jag rider med ebba eriksson, natascha björnholt, nån lovisa o jag då! :)
han är verkligen super fin nu så blir debut i nybro två 1m nästa helg!! :D längtar!

när vi skulle åka hem sprang jag ut i bilen för att javet inte varför men aa. så stängde allt i transporten och så, o vi åkte hem. skulle möta annette vid runes o hämta mammas dator som dom haft på klubben. o då kommer jag på att jag inte har min mobil- och får självklart PANIK.. o mamma får damp på mej o jag börjar nästan lipa för att jag inser att den är borta osv. men mamma sket i de o körde hem, lastade in älsklingen o bandagerade han där i min ensamhet utan min mobil, o mamma fixade käk. sen skulld vi åka tillbaka till långasjö o leta efter den o när vi är nere i korsningen 2 min hemifrån ringer emma svenssons pappa o säger attt han hittat den! asså de kändes lika skönt som när man pissar efter att vart pissnödig i 4 veckor!!! :O
ja han sa att den låg på grusplanen så det ramlade ju ur när jag sprang till transporten! :( men nu har ju han hittat den och får den imon! :D
så p.g.a detta får carina o ni andra inte se skalet föns imonkväll! (:

blir lite mer sovmorgon imon än idag, gick upp 7 tror jag o åkte till erk för de va dressyrtävling där o mamma var ju tvungen o sitta i sekretariatet (?)
laget kom sist!! bara för jag inte va med ;P nä men dom gjorde ju såklart sitt bästa iallafall!

funderar på att be melliskung fixa en ny header åt mej!
kolla gärna in hennes blogg (bilden är länkad direkt)


får se om hon går med på det! :))



nörd!

carina nörden svensson va ganka sugen på att se mitt nya skal men bara för att reta henne lite lagom så lägger jag ut de imonkväll ;D

red lucky i skogen på pelham o jag kan ju säga att jag hade en aning bättre kontroll denna gången än förra gången jag red ut, höm höm :D
dressyr imon i eriksmåla andra omg av div 3 dressyr häst. men jag tänker inte va med för jag ska hoppträna så vi får väl se hur de går för dom denna gången :P *HOST*

o nu har vi två super lag från madesjöskolan till skol dm! nån som vågrar utmana oss? ;)







chill eller vad?

chill dag i skolan,
idrotten på morgonen va jag inte med på. de var väl en jädrans tur det!
sen blev vi indelade i olika grupper och skulle fixa anti mobbning filmer hela dagen o redovisa dom på em. så satt vid datorn hela dagen är det chill nog eller?!

självklart hade lucky tappat en sko i hagen o hovslagaren va på väg till stockholm så fick åka in till travet o slå på den. men red tequila när mamma kom hem så jag följde inte med utan hon åkte själv in dit med honom, så hann rida annie med innan hon kom tillbaka. dom skötte sej fint båda mina ponnisar.
så går väl ut o rider lucky nu då! o packa inför linderlöw träningen som är i långasjö med L imon! :)

kommer lite inlägg om min utrustning senare ikväll


PS. mitt nya skal låg i brevlådan idag!

minst 3 kommentarer o de kommer en bild på de! :)


RSS 2.0