mental träning

har varit på mental träning, tyckte de va väldigt bra, själv ser jag mej som en person som tänker mycke positivt men inte alltid! vissa behöver det mer än andra men det är verkligen jätte nyttigt! Maria Kehagia
för er som inte vart på föreläsning med henne, gåå på det!

och de va nån som kommenterade dedär om ponnyn som va med om en olycka i söndags, han va 14(de va nån som sa att han va äldre men shit the same) Han bröt ryggen, två revben gick av och nerverna i ryggen, han hade samt en blödnig.
han fick somna in och springer lyckligt på de evigt gröna ängaran utan att lida!
jag tycker fortf synd om de som hade honom!

slut men de..
va i ridhuset efter skolan med lucky och annie, mamma longerade annie o jag red lucky, han va jättefin idag efter bommarbetet och jobbade på bra med bakbenen! han har sån gång så de är nästan läskigt att sitta ner i traven men vafan de är bara o rida på!:)
annie däremot gjorde lite som hon ville med mamma där hahaha-.- och bockade och skuttade som en kanin, vetifan va de va med na men busa ska väll även hästar få chans att göra ibland!
imon äre tisdag och det blir ridning hemma för mamma ska till jönköping så har ingen skjuts så får väll se om de blir nån ordning med dedär. :)

ha det fint!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0