vår/sommar vs. höst/vinter

Snart är denna underbara årstid över och vi går in i det gråa och dunkla...

Sommaren är ju den absolut bästa årstiden det måste väl ändå alla helt klart hålla med om?! Man behöver inte bekymmra sej över om det är för kallt för att man ska ha de kläderna eller om hästen ska ha just det täcket och om man ska ta in hästarna tidigare för att de fryser osv.
Man kan rida överallt vid vilken tid på dygnet utan att det är för mörkt. Man behöver alltså inte bekymmra sen över nånting.

Men det finns en nackdel med denna underbara sol och värme! Det är inte optimalt för hästarna att tävla och göra sitt bästa i denna hetta som vi kommer upp i där i juni! Men det är härligt om man ligger vid stranden just då. Men vi tänker ju lite för mycke på våra älskade djur.

Men nu är denna säsongen snart över och vi övergår till det bittra


Höst/vinter måste vara det tråkigaste som finns i hela systemet! Fast man ska ju ta tillvara på livet och göra det bästa av det värsta..
Det sämsta med vinter och snö osv är att man inte kan vara ute till 6-7 på kvällen utan att det är kolsvart. Man kan inte rida någonstans och man måste åka till ridhus varje dag för att få nån reda med ridningen överhuvudtaget! Särskilt om man ska tävla och hålla på så pass mycket som jag gör. Det händer också mest olyckor på vinterhalvåret och det är helt enklet bara trist...


MEN!
Man ska ta tillvara på livet för varje dag för det kan vara den sista!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0